Din framtid - vårt intresse

Har du ett intresse för lantbruksmaskiner och vill jobba inom lantbruksbranschen? Är du nyfiken på hur det är att arbeta på Swedish Agro redan nu, när du går i skolan? Din framtid är vårt intresse!
 

Går du på fordonstekniskt gymnasium och söker praktik? 


Du har möjlighet att göra praktik på våra verkstäder och vi har anläggningar på flera orter i landet. Genom att göra din praktik hos oss på Swedish Agro får du:
- Möjlighet att utveckla dina praktiska kunskaper genom att arbeta med maskiner av branschens ledande varumärken
- En stor inblick i yrket genom en bred introduktion och varierande uppgifter

Vi tar emot praktikanter året om. Varmt välkommen att ta kontakt med respektive verkstadschef på orten närmast dig genom att klicka på länken nedan!
 

Går du i nian och ska välja gymnasium?


Swedish Agro är en del av Danish Agro och kan genom koncernen erbjuda CLAAS lärlingsutbildning på Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser i Aars på Jylland. Skolan kan anses som Nordens absolut bästa utbildning för servicetekniker inom lantbrukssektorn. Detta gör man som ett steg i att lyfta arbetsmarknaden för servicetekniker inom lantbrukssektorn.

Genom ett starkt samarbete kan du läsa gymnasium i Danmark och göra din lärlingsperiod i Sverige på vår verkstad. Läs mer om denna unika möjlighet genom att klicka på länken nedan.